Hovedretter

Hovedretter


 

243. Christians Minde alliance (min. 2 couv.)                               KR. 279

En skøn alliance mellem hav og land.

Stykker af oksemørbrad og hummerbrud sauteres i hummersmør.

Tilsættes små markchampignon kogt i piskefløde og

smages til med cognac og sherry.

Serveres med Jasminris, pommes frites eller hvidekartofler og tomatsalat.


 


250. Wienerschnitzel af kalvefilet                                              KR. 189

Wienerschnitzel sereveres med pommes saute, ærter samt brunet smør.


 


251. Tournedos                                                                            KR. 239

200g oksemørbrad med garniture ig bagt kartoffel eller pommes. Serves med peber eller rødvin sauce.



 

252. Christians Minde Gryde (min. 2 couv.)                                  KR. 169

Beuf-saute "Stroganoff". Tykke strimler af oksemørbrad ristes let på panden

og blandes i en fløde/paprikasauce tilsat stegte perleløg, markchampignon

og tomatbåde. Garneres med ristet bacon og coctailpølser.

Serveres med ris eller pommes frites.



 

240. Rødspættefilet Bonne Femme                                             KR. 189

En fransk klassiker. Tykke fiskefileter dampes i en panade af finthakkede

skalotteløg, markchampignon og hvidvin. Fonden jævnes og blandes i

en Hollandaise sauce, hældes over fisken og retten glaceres i ovnen.

Serveres med butterdejs fleurons og hvidekartofler.



 

241. Rødspættefilet Christiansminde                                          KR. 179

En tyk rødspættefilet fyldes med laksemousse, dampes i hvidvin og anrettes

på tallerken. Overhældes med en creme af nedkogt piskefløde tilsmagt med

finthakket purløg. Serveres med safranris.


 


242. Hvidvinsdampet Laksefold                                                   KR. 179

Et stykke frisk laksefilet på ca. 255 gr. snittes gennem kødsiden og foldes

sammen mod skindet. Dampes i hvidvin og limesaft. Serveres med en

lækker urtecreme af fonden fra laksen og nedkogt piskefløde, tilsmagt

med friskhakkede krydderurter og dampede smørkartofler.